by transylvania college

Publicații

carte aniversara de 25 ani

De 25 de ani alături de voi

Povestea Transylvania College a început în anul 1993 când, împărtășind cu soțul meu Dan pasiunea comună pentru cunoaștere, inovare și schimbare în educație, am hotărât să deschidem propria noastră grădiniță, oferindu-le copiilor bucuria învățării. Când ne uităm înapoi, vedem sute de copii, timizi la început, dar curioși, care au trecut pragul școlii noastre, de mână cu părinții. Dacă ne uităm în viitor, vedem generații de tineri realizați, încrezători în ei și în forțele proprii, descoperindu-și vocea și făcând o diferență în lumea în care trăiesc.

Vezi aici întreaga poveste

Profesorul Din Tine, O călatorie conștientă spre starea de bine

În fiecare zi ai între 20,000 și 60,000 de gânduri. Majoritatea lor fiind negative și repetitive. Profesorul din tine te ajută să îți canalizezi puterea interioară către gândirea pozitivă. Încrezătoare în educația pentru caracter și cea socio-emoțională, Simona Baciu a scris împreună cu Susan Shapiro, Profesorul din tine, în forma unui ghid de 100 de zile pentru predarea cu blândețe și compasiune. Construită pe filozofia Efectului A.R.A.T., de la Atenția către tine, la Recunoașterea gândurilor și emoțiilor, la Acțiuni și Transformare
Atenția către tine
Vei învăța să devii conștient de respirația ta, să meditezi, pentru a putea trăi ancorat în momentul prezent.
Recunoașterea
Vei învăța să te autoanalizezi și să transformi emoțiile negative în oportunități generatoare de rezultate pozitive.
Acțiuni
Vei învăța să privești dincolo de partea academică în clasă și să creezi o clasă conștientă.
Transformarea
Îți vei găsi entuziasmul și motivația de a preda cu bunătate și blândețe.

The Teacher Within, A Mindful Journey Toward Well-Being For Teachers In The 21St Century

The Teacher Within is a 100-day journey that guides teachers on a path toward inner harmony.
The goal of the book is to enable every teacher to live a healthy, happy and sustainable life while working in the teaching profession.
It offers teachers an intimate understanding of their personal well-being, by strengthening the body, mind and heart connection.
It is specifically designed for the busy teacher and is written in a user-friendly approach, based on the latest brain research.
Teachers are asked to spend no more than five minutes a day, reading the material and completing a Daily Practice followed by a One-Minute Meditation.
It is a must read for every teacher who believes he or she deserves a good life.
The Teacher Within is your perfect guide.

0731.839.485

office.fundatiatc@gmail.com

Aleea Băișoara Nr. 2A, Cluj-Napoca