Acasa Rapoarte RAPORT DE ACTIVITATE Septembrie 2019 – Septembrie 2020

RAPORT DE ACTIVITATE Septembrie 2019 – Septembrie 2020

by transylvania college

Organizatia:
Tip organizație: Fundaţie de utilitate publică
Sediu: Aleea Băişoara nr. 2A, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod: 400445
Adresă: Aleea Băişoara nr. 2A, Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod: 400445
Telefon: +40264.418.990
Fax: +40264.418.991
E-mail: fundatia@transylvania-college.ro

Fundaţia Transylvania College a fost înființată cu scopul de a susține educația de excelență, formală și non-formală, prin organizarea cursuri, seminarii și programe de dezvoltare profesională. În cei 26 de ani de activitate, Fundația Transylvania College s-a implicat în comunitate prin multitudinea de proiecte pe care le derulează, organizând conferințe naționale și internaționale pe teme educaționale, cursuri și seminarii pentru a profesori, programe de educație non-formală, de tip after school și tabere de vară.
Primul proiect al fundației a fost grădinița Happy Kids, azi școala Transylvania College | The Cambridge International School in Cluj, care oferă o educație modernă, la cele mai înalte standarde internaționale celor peste 650 de elevi proveniți din 25 de țări, de pe 6 continente.

Proiectele educaționale se desfășoară într-un campus moderni, prima clădire verde construită pentru educație în România, unde copiii învaţă, se joacă şi descoperă lumea în săli de clasă spaţioase, cu multă lumină naturală, construite după principiul clădirilor verzi, iar elevii şcolii se bucură de o bibliotecă multimedia, o sală de artă, o sală de muzică, o sală de business şi laboratoare dotate cu ultima tehnologie, precum şi o piscină dedicată copiilor cu vârste între 4 luni şi 10 ani.

Proiectul lansat în 2019, Profesori Fericiți pentru România este o continuare a programelor de training lansate de Fundația Transylvania College, fiind un program inovativ bazat pe ultimele cercetări din domeniul neuroștiinței, destinat dezvoltării socio-emoționale a cadrelor didactice. Programul este conceput de Simona Baciu, Președinte și Fondator al Transylvania College, expert internațional în educație, și o echipă de specialiști și psihologi de la universități de prestigiu din țară și străinătate. Programul are la bază cartea Profesorul din Tine, scrisă de Simona Baciu , împreună cu Susan Shapiro, carte primită cu mult entuziasm de profesorii din lumea întreagă.

Vezi raportul complet aici

You may also like

Lasa un mesaj