Acasa Știri și Evenimente Liderii anului 2020, premiati la Gala Lideri pentru Liderasi powered by Itsy Bitsy

Liderii anului 2020, premiati la Gala Lideri pentru Liderasi powered by Itsy Bitsy

by transylvania college
gala-itsy-bitsy-2021-1200x629

A sasea editie a Galei Lideri pentru Liderasi – 2021 powered by Itsy Bitsy ne-a reamintit tuturor ca increderea, curajul si perseverenta sunt superputerile oamenilor care fac lucruri minunate in beneficiul copiilor.

Anul acesta, 7 Lideri pentru Liderasi au urcat pe scena Le Chateau din Bucuresti si au primit trofeele Itsy Bitsy, oferite in semn de recunoastere si apreciere pentru proiectele semnificative pe care le-au desfasurat in 2020, in domenii precum educatie pentru copii, educatie pentru profesori, stare de bine, sanatate pentru copii si implicare sociala.

Evenimentul s-a desfasurat in sistem hibrid, cu transmisiune live gratuita pe canalele radio si online Itsy Bitsy. Chiar daca nu am putut sarbatori momentul in sala, ca in alti ani, emotiile si bucuria resimtite de castigatorii trofeelor au ajuns cu usurinta la miile de persoane care au urmarit in direct Gala Itsy Bitsy.

De la eveniment nu au lipsit, nici anul acesta, opiniile impartasite de copiii din generatia actuala privind relatia cu parintii si schimbarile pe care le-au trait in ultimul an. Autentici, sinceri si optimisti, ei ne-au reamintit tututor ca si adultii au multe lucruri de invatat de la copii. Altfel spus, si „Oul invata pe Gaina„.

Mesaje emotionante au transmis publicului si Andreea Marin, Calin GoiaSmiley, care ne-au incurajat sa vedem cu adevarat nevoile copiilor si sa gasim impreuna cai de a colabora in asa fel incat toti copiii din Romania sa se simta sustinuti pe toate planurile.

Cine sunt liderii anului 2020

Trofeul la categoria Liderii anului 2020 in stare de bine a fost primit de Simona Baciu, pentru proiectul “Profesorul din tine”. Pornind de la cartea cu acelasi nume, pe care a scris-o impreuna cu Susan Shapiro, Simona Baciu a fondat Profesori fericiti pentru Romania, primul program de training pentru starea de bine a profesorilor. La aceasta categorie au fost premiati si Felicia Filip – directorul general al Operei Comice pentru Copii, precum si Diana Vasile, cea care coordoneaza, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Citește aticolul în întregime aici

You may also like

Lasa un mesaj